Skrevet av Liv Judit @ 29.05.2015. 2 kommentarer

Siden det er fredag og flere skal nok ut på festligheter tenkte jeg at det kanskje paste seg med en liten produktomtale her inne igjen, nemlig en omtale av det nydelige hjerte blushen fra Makeup Revolution. Jeg har nemlig vært så heldig at jeg har fått meg en I Heart Make Up Blushere Hearts  i fargen Bursting with love. Dette er en blush med tre farger som passer godt i sammen, og kommer i en skjønn forpakning, nemlig som et hjerte. Disse tre skyggene som hjertet inneholder er to highlights og en bronzer, disse kan en bruke sammen eller alene alt etter behov og ønske.

 

Blushen er fint pigmentert og inneholder shimmer. Selv om dette er en skimmer basert blush har den en flatterende formulering som gjør at  den ikke sitter seg i og forstørrer porer og heller ikke fine linjer. Denne blushen gir kinnene en dus farge samt en illusjon av utstråling – en sunn glød hvis du vil. Det er verdt å nevne at dette ikke er den mest pigmentert blush der ute, konsistensen er myk og silkeaktig. Jeg legger den ved å bruke en stor myk, fluffy børste fpr å få det beste resultatet. Jeg har bare brukt denne blush en et par ganger men den sitter godt i løpet av en dag og den er virkelig vært pengene.

 

Jeg kom over en enkel swatch jeg tenkte jeg skulle vise dere slik at dere ser hvor fine fargene er:

Du kan kjøpe denne hjerte blushen HER hos Makeup Revolution Norge!

 

Hva synes du om Blushen? Hvilken blush er din favoritt for tiden?

 

#makeup #skjønnhet #makeuprevolution #beauty #sminke #produktomtale #blushingheartsblusher #mammablogg #mammaliv #hverdag

(Visited 23 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)