Skrevet av Liv Judit @ 01.06.2015. 3 kommentarer

Jeg var å handlet litt til meg selv på fredag og da fikk jeg med meg to produkter hjem som jeg er blitt anbefalt på flere hold så disse bare måtte jeg ha. Nemlig Kicks invisible skin foundation som skal vare en foundation som smelter lett inn i huden. Det er en flytende foundation med SPF 20 som fremhever hudens naturlige glød. Som sagt har flere anbefalt denne til meg så da måtte jeg bare kjøpe den for å se om den er så bra som de sier. Første inntrykket er at den en lett å legge fint på og har en fin dekkevne og ikke minst gir den et glatt og matt resultat. Jeg skal selvsagt skrive en omtale etter jeg har testet den en stund.

Det andre produktet jeg kjøpte meg var Kicks sin Blur primer. Dette er en primer som skal gi en fin base ved å gjøre huden glatt og perfekt før påføring av foundation. Den skal viske ut ujevnheter i huden og gi en jevnere hud med mindre synlige porer. Første inntrykket mitt på denne er virkelig bra, for min del som har litt rødheter og små urenheter her og der er denne perfekt da den fint jevner ut og demper det som skulle trenges. Jeg skal nå teste ut denne i en liten stund sammen med inviseble skin foundation og komme med en skikkelig omtale på begge disse produktene.

Har du testet makeup fra KICKS? Hva synes du?

#innkjøp #makeup #sminke #kicks #foundation #primer #skjønnhet #hverdag #mamma #mammaliv #mammablogg

(Visited 29 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)