Skrevet av Liv Judit @ 02.06.2015. 3 kommentarer

Tenk at det er juni folkens, det er offisielt sommer. Men jeg trur nok værgudene har glemt seg litt ut. Her på Vestlandet er det 6grader og regn ikke mye som tyder på sommer her altså.

Men vi skal nå kose oss uansett vi. Nå koser vi oss på leketeppet med lamaze elefanten, jeg har nemlig lært meg sangene til melodiene denne spiller. Men jeg har en anelse om at Jonas er lei sangstemmen min da han holde nevene foran munn min når jeg synger. Men men jeg har lært å synge med den stemmen jeg har så det gjør jeg.

I dag er planen å slappe av å svare på noen mailer. I tillegg blir det litt handling i dag da det ikke ble gjort i går. I tillegg åpner vitus apotek her jeg bor og det lover ? 40% på alle varer som ikke er legemidler så da er det vel en fare for at det blir litt handling der også!

Hvilke planer har dere for dagen i dag?

 

#mammaliv #mammablogg #familie #familiekos #lekestund #lamaze #hverdag

(Visited 23 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)