Skrevet av Liv Judit @ 08.06.2015. 2 kommentarer

Hei igjen, har dere hatt en fin mandag så langt? Jeg tenkte jeg skulle vise dere en av det nyeste tingene som dukket opp i posten hos meg. Nemlig glossybox`en fra mai måned. Jeg har abonnert på Glossybox siden oppstarten i Norge og alt i alt er jeg fornøyd. Om du vil lese mer om Glossybox anbefaler jeg deg å sjekke ut deres nettside HER.

Om noen ikke skulle vite det er da altså Glosybox et abonnement der du får hjem en eksklusiv boks med fem skjønnhetsprodukter hver måned. Du kan teste nye produkter og nye varemerker og forhåpentligvis finne nye favorittprodukter! Det er en morsom måte å utvide din skjønnhetshorisont og ikke minst få litt luksus i hverdagen!

Men nå over til det spennende nemlig innholdet:

Dette er nemlig det produktene som kom i mai boksen, produkter som passer bra nå som sommeren forhåpentligvis viser seg snart. Selv gleder jeg meg veldig til å teste ut hårproduktet fra Make Up Store. Dette er da en hårvoks med middel hold og den skal gi frisyren dybde, kontroll og perfekt tekstur. Så nå gleder jeg meg til å se om denne holder mål.

 

Abonnerer du på Glossybox? Hva synes du om månedens box?

 

#pakkeiposten #post #glossybox #skjønnhet #makeupstore #hawaiiantropic #sanex #kueshi #etrebellecosmetics #makeup #sminke #mammablogg #hverdag

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)