Skrevet av Liv Judit @ 18.06.2015. 2 kommentarer

God morgen og god torsdag alle sammen!

Nå er det en stund siden jeg har lagt igjen litt hverdagsglam her inne så tenkte det var på tide å oppdatere litt om hvordan det står til her. Det siste dagene har gått litt i tåka på grunn av en liten kar som ikke er helt i form og da blir det litt lite søvn og andre ting blir forskjøvet. Men slik må det bli av og til. Nå krysser jeg fingrene for at det er over for denne gang og at prinsen er på bedringens veg.

I dag skal vi dermed bare slappe av og ta dagen som den kommer, ikke noen planer og alt er lagt opp til at vi skal få ta oss inn igjen. Er herlig med slike dager i blant.

Men nå kom jeg på at jeg må tipse dere om en super konkurranse på facebook og dem kårer en vinner alt i morgen. For nå har DU nemlig muligheten til å vinne en G-Collection. Dette er en praktisk og underholdene baksete venn for våre små.

 

Jeg har jo en liten prins som ikke er så alt for begeistret for å kjøre bil så jeg deltar og krysser fingrene i håp om at denne skal gjøre kjøre turene i sommer litt koseligere for store og små.

Om du vil delta må du ta turen inn på facebook siden til Norske Servicesystemer AS HER

Lykke til om du deltar!

Hvilke planer har du for dagen i dag?

 

#baby #babygutt #mamma #sykdom #mammablogg #mammaliv #hverdag #torsdag #konkurranse #gcollection #norkseservicesystemer

(Visited 20 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)