Skrevet av Liv Judit @ 19.06.2015. 2 kommentarer

God morgen alle sammen det er fredag og snart helg! Jeg regner med at det er mange av dere som har siste skoledag i dag og dermed skal feire litt ekstra denne helgen! Så jeg tenkte jeg skulle vise dere et genialt nytt produkt som er komt på det norske markedet. Nemlig en tusj som gjør det mulig for oss alle å ha små tatoveringer der vi skulle ønske for korte perioder.

Jeg snakker selvsagt om Nicka K Absolut New York tusjene som en kan brukes både i ansiktet og på kroppen. Dette er den perfekte løsningen for deg som gjerne skulle vist frem noen tattoveringer på stranden, på festivalen eller på byen en kveld.

Slike tattoveringer kunne vi blant annet se på visningen til Tommy Hilfinger og har også blitt sett på stjerner som Kendall Jenner, Marina fra Marina & The Diamonds i senere tid.

 

Disse tusjene kommer med tre forskjellige stempler; Hjerter, stjerner og blomster. Her kan du mikse og matche, og være så kreativ du bare vil. De er veldig enkle å bruke. Du tar bare det mønsteret du ønsker, presser det mot huden, og holder det der i to sekunder. Disse minner litt om dem metaliske tattoveringene jeg har skrevet om før bortsett fra at tusjen kan du enkelt bare vaske av med sminkefjerner og påføre nytt når som helst.  Så her er det bare å la kreativiteten blomstre!

 

Disse tusjene får du kjøpt hos Blivakker.no HER

Har du testet disse? Hva synes du?

 

#tattoo #absolutenewyork #sminke #tommyhilfiger #skjønnhetstips #festival #skjønnhet #sommer

(Visited 12 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)