Skrevet av Liv Judit @ 01.07.2015. 1 kommentar

God morgen alle sammen det er onsdag og lillelørdag i dag og i følge yr skal vi få et fantastisk vær i dag så nå gjelder det å pakke sekken å komme seg avgårde. Vi må jo utnytte disse dagene max når vi endelig får dem.

Jeg nevnte jo denne utfordringen for dere i går og har blitt tipset om både en frisbeegolf bane og en boccia bane i gangavstand så disse tenkte jeg vi skulle få tatt en kikk på i kveld for å se om dette er noe spennende.

Uten om det må vi jo få besøkt Skudeneshavn denne hela da det er båtfestival, det er jo nærmest tradisjon. Og Skudeneshavn har jo så mye å by på, jeg kan jo raskt nevne Mælands gården, gamle Skudeneshavn, damå i parken og verdens minste kafe. Altså mye å se for både store å små.

Men først av alt skam e på en liten trilletur å handle litt godt så får me se hvor ferden går i dag. utflukt blir det uansett.

Me skrives senere! Hvilke planer har du for dagen i dag?

 

#sommer #mammablogg #hjemmeferie #trilletur #skudeneshavn #båtfestival #frisbeegolf #boccia #mammaliv #hverdag #mamma

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)