Skrevet av Liv Judit @ 03.08.2015. 7 kommentarer

Vi går jo som sagt inn i en ny rutine her i hus nå som jeg skal begynne å jobbe igjen etter permisjon og Jonas skal til dagmamma så da må ting planlegges og skrives ned. Og når en da er alt for glad i lister blir det liste skriving om alt.


Nå har nemlig jeg og Jonas brukt det den første stunden i dag etter frokost til leking på gulvet mens mammaen planlegger og skriver litt. Vi har nemlig planlagt middagene for uken, noen blogginnlegg er planlagt og møter og diverse annet er også funnet plass til i kalenderen for den kommende uken.

Fra og med denne uken skal ukens middags meny skrives og planlegges i god tid slik at vi kan ta en stor handel på mandagen, forrige uke var vi jo på tur så det er en smule tomt i brødskuffen og i kjøleskapet så her må vi ut å handle.

Så her i huset er middagsmenyen nedskreven og handlelista er nesten ferdig, tenkte jeg skulle dele ukens middagsmeny med dere så kan jeg kanskje inspirere flere også:

Er du flink til å planlegge middagene til uken? Liker du å lage lister?

 

#mandag #planlegging #lister #lek #kos #baby #mamma #hverdagen #hverdag #mamma #mammalivet #mammablogg #handleliste #middagsmeny

(Visited 27 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)