Skrevet av Liv Judit @ 01.09.2015. 16 kommentarer

Jepp det stemmer jeg vant konkurransen bloggklubben hadde gående for en stund siden hvor en vant 2 bokser fra glossybox, men siden jeg ikke hadde fått med meg at dette var to bokser fra lorealboksen som jeg alt har deler jeg premien med dere.

Så altså to av mine lesere kan vinne hver sin Glossybox spesialdesignet eske – Vive la France feat. L’Oréal Paris

GLOSSYBOX lanserer sammen med det verdenskjente varemerket L?Oréal Paris en spesialdesignet eske med et franskt tema, Vive La France feat. L?Oréal Paris. La esken og produktene inspirere direkte fra hjertet av Frankrike for å gi alle ?’ mesdames?? den optimale skjønnhetsopplevelsen. Esken inneholder blant annet 5 fullsize produkter, med en verdi over 500 kr. Esken Vive La France feat. L’Oréal Paris spesialdesignede eske signert av Jamie Lee Reardin.

For å bli med i konkurransen kan du gjøre:

  • Dele og like innlegget på facebook
  • Legge igjen en komentar med mail slik jeg får tak i deg om du vinner
  • Følge meg på facebook HER <->
  • Følge meg på instagram @livjudit89 <->

Konkurransen varer til onsdag den 16. September!

 

#konkurranse #skjønnhet #glossybox #bloggklubben #giveaway #loreaøparis #mammablogg #sminke #hår

(Visited 7 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)