Skrevet av Liv Judit @ 16.09.2015. 2 kommentarer

Heisan og hopsan alle sammen! Det er onsdag og lillelørdag og etter noen trasige dager med sykdom i hus virker det som vi er på bedringens vei *bank i bordet* så i dag koser vi oss på morgenkvisten med litt herlige bobler i glasset, alkoholfrie selvsagt. Vi har nemlig fått muligheten til å teste ut Sodastream sine nye smaker som dem har laget i samarbeid med kjendiskokken Paul Liebrandt. Sodastream tror nemlig på en alkoholfri trend til middagsserveringen og det jubler jeg for.

 

Sodastream lanserer 12 nye smaker og jeg har fått testet et par av dem og vi er veldig fornøyde så langt. Nye spennende smaker som passer supert til middager, eller som litt ekstra kos en onsdagsmorgen.

I dag koser jeg meg med Yuzu Mandarin, en annerledes, frisk smak som smaker veldig godt. Til helgen skal vi teste ut Sassafras Black Cherry til en bedre middag, blir spennede og smake denne og ikke minst se hva typen mener om denne.

Har du smakt noen av det nye smakene til Sodastream? Hva synes du?

 

#alkoholfriebobler #watermadeexciting #sodastream #sunnebobler #kjendiskokk #gourmetsparkling#yuzumandarin #sodastreamnorge #mammablogg #høst #mamma #hverdag #kosihverdagen

(Visited 24 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)