Skrevet av Liv Judit @ 19.10.2015. 4 kommentarer

Det er mandag folkens! Og la oss ha en herlig dag dere! Det er så biktig å starte dagen med noe positivt så blir dagen så mye bedre det er jeg 110% sikker på. Og vi har jo så mye å være glade for. Bare for å overbevise dere kan jeg nevne noen av tingene som gir meg en god grunn til å smile i dag:

  • Jeg har en frisk sønn
  • En familie som elsker meg
  • Jeg kan spise meg mett og drikke rent vann når jeg vil
  • Jeg har en god seng (av og til for god)
  • Jeg har penger og kan kjøpe det jeg vil
  • Sol skinner og livet er bra

Ja jeg kunne fortsett denne lista ganske mange sider men dere skjønner nok tegningen allerede. Vi har så mye å være glade for som vi tar for gitt. Men ta litt tid å tenk over det så ser du hvor mye rundt deg som vi tar for gitt som andre bare kan drømme om.

Jeg velger å være positiv og smilende selv om jeg ikke fikk så mange timer søvn i natt som jeg kunne ønske, men hei Jonas får en ny tann og trenger litt ekstra mammakos og jeg stiller gladelig opp. Lade batterier kan jeg gjøre en annen gang.

I dag skal vi klippe og lime litt, har nemlig prøvd meg på litt dekorasjoner til 1års dagen blir jeg fornøyd skal dere selvsagt få se. Uten om det skal vi nok ut å trille litt og nyte høsten. Kanskje vi tar oss en tur og handler inn litt til å bake med også. Skal lage litt kaker til helgen som skal fryses så disse kunne jeg jo begynt på i dag.

Men først av alt kommer ukens inspirasjons collage til dere:

 

Hvilken planer har dere for dagen i dag?

#mamma #mandag #inspirasjon #hverdag #mammablogg #mammalivet #familie #tenner #tannfrembrud #høst #høstluft

(Visited 17 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)