Skrevet av Liv Judit @ 01.11.2015. 2 kommentarer

God morgen og god søndag alle sammen! Hadde dere en fin allehelgenaften i går med noen små monstre og hekser som kom å banket på?

Vi hadde tent lykt ute og en stor skål med godter som ble tømt i løpet av kvelden, trur det ryktes fort hvor de får noe å putte i bøttene sine. Synes det er uskyldig moro for det små jeg å få lov å være ute i mørket og ?skremme?. Vi hadde kun besøk av hyggelige små som var storfornøyde med fangsten.

I dag er det søndag og fullstendig fri så i dag skal vi bare kose oss og slappe av om været holder seg skal vi ut på en liten trilletur nå som Jonas ikke er så tett i brystet lenger. Herlig å komme seg ut litt og så er det jo så spennende nå som Jonas er mer med og prater og peker på det vi ser langs veien.

Vi starter dagen med å ønske dere god morgen med flinkeste Iben

 

Hvilke planer har dere for dagen i dag?

 

#søndag #godmorgen #hverdagsglimt #helg #frokost #mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #familie #famililivet

(Visited 11 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)