Skrevet av Liv Judit @ 20.11.2015. 3 kommentarer

Jeg har fått med meg at en del foreldre er imot leker som lager lyd. Jeg anbefaler jo ofte bøker til ulik alder men når noen spør etter bøker til 1åringer sier jeg ?bøker med lyd er jo alltid stas.? men det virker ikke som andre foreldre er like enig i den saken. Jeg synes det skal være både lærerikt og gøy med både leker og bøker.

 

Her i hus har Jonas mye leker å velge mellom, både leker som lager lyd og leker som er mer rolige og alt er like gøy. Noe av det nyeste her i hus er tromme og xylofon. Jo mer lyd jo bedre! Enig? Neida kan selvsagt bli for mye lyd og bråk men vi er ikke der enda så her putter vi på med instrumenter, traktorer og andre leker som spiller melodier og blinker med fargerike lys for mini synes dette er utrolig morsomt og det er jo det aller viktigste vi voksne kan jo faktisk stenge ute det vi ikke vil høre.

 

Hva sier du? Ja eller nei til ?bråkete leker??

 

#mamma #mammablogg #mammalivet #hverdag #familie #familielivet #leker #lekermedlyd #bråketeleker

(Visited 20 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)