Skrevet av Liv Judit @ 22.11.2015. 1 kommentar

Jeg elsker denne tiden vi er inni nå, den er full av kos med venner og familie og nå som vi har han Jonas er det så mye mer ekstra stas. I fjor var han jo så liten at han sov gjennom hele opplegget men i år er han mer med og jeg tror vi skal få en herlig tid.

For meg er desember og førjulstid tiden for å kose oss med familie og venner som sagt, nå er det tiden for juleforberdelser og det skal ikke være et stress eller et ork men koselig. Jeg driver nå å planleger juleverksted og ike minst juleverksted tips til dere for nå skal bloggen bli så julete så bare følg med!Jeg er jo så heldig at jeg har en lillesøster som jeg kan teste mine DIY tips på før jeg deler dem med dere så nå skal vi sette våre kreative tanker i spinn og lage og fotografere steg-for-steg ting som kommer på bloggen som tips til dere å gjøre nå i adventen. Det er så koselig å gjøre ting sammen med barn, dem er så glad for at du bruker litt tid sammen med dem og det å ta seg litt tid i førjulstiden til et lite juleverksted med dem små gjør tiden fremover mye hyggeligere. Det garanterer jeg.Så følg med fremover og få med dere mine advents DIY tips, for her kommer det mange tips som passer å gjøre sammen med barn!

Så her starter vi denne søndagen med litt inspirasjon:

Liker du å lage ting? Holde på med DIY prosjekter? 

 

#jul #diy #diymedbarn #gjørdetselv #hjemmelaget #julehobby #hobby #jul2015 #lagdetselv #gds #lds #livjuditblogg #mammablogg #hverdag 

(Visited 48 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)