Skrevet av Liv Judit @ 23.11.2015. 2 kommentarer

Det er alltid kjekt å få pakker i posten, men det er noe ekstra med det når det er noe som vi ikke vet hva er og som i tillegg er til mini i hus. Jonas har for lengst skjønt at disse boksene med monster på er hans og er i overkant ivrig i å få åpnet boksen.

Denne gang var det mye spenneden synes mammaen, vi er veldig spent på om Jonas er stor nok til å male med pensel men vi klarer oss uten i tilfelle for det har vi gjort før. Han fikk nemlig malesaker til å male en t-lysestake og en massasjedings supert som et lite juleverksted og ikke minst som noe kreativt vi kan gjøre sammen. I tillegg fikk vi med et lerret til fot eller håndtrykket på.

Uten om det var det en ting Jonas ble veldig ivrig i å få tak i så vi slet litt med billedtaking i dag, for mobiltelefonen fra Plantoys ble definitivt favoritten til Jonas. Denne prater vi i og trykker på knappene. Og ikke minst om vi skraper med nagla på ?glasset? på telefonen kommer det en lyd mammaen ikke klarer så hun lager morsomme ansikter. Midt i blinken altså for en liten luring.

Hørt om MOSYBOX?

Hver måned forsøker de å tilpasse en kreativ og lærerik boks, basert på barnets alder. Hvert produkt blir nøye håndplukket og kvalitetssikret av deres eksperter. Pakkene inneholder 4-6 produkter fra kjente og ukjente kvalitetsmerker. Selv om deres hovedmål er å fremme kreativitet og læring hos barnet, vil man også motta hygiene produkter, mat, leker, klær og praktiske produkter. Gled barnet, og bli overrasket!

Det beste for barnet!

MOSYBOX har fem hovedkriterier de går etter når de velger ut produkter til pakkene.

  1. Fri for giftige stoffer.
  2. Naturlige og organiske produkter er foretrukket.
  3. Innovative og prisvinnende produkter er foretrukket.
  4. Fremme læring og kreativitet
  5. Laget med kjærlighet og omtanke

Hver pakke er helt ulik og kjempe spennende! Bestill din MOSYBOX idag 🙂

 

#mosybox #baby #babyleker #babyprodukter #morogbarn #barneprodukter #barn #familie #mamma #mammablogg #mamamliv #pakkeiposten #hverdag
 

(Visited 38 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)