Skrevet av Liv Judit @ 04.01.2016. 2 kommentarer

Godt nytt år alle sammen! I dag er det jo første mandagen i 2016 og jeg regner med at mange starter sine nyttårsforsett i dag. Jeg har fått med meg at det florer en del utfordringer på facebook fortiden, som 100dager uten sukker, 60 dager uten sukker, 100dager kjøpestopp og selvsagt fra sofagris til topptrent.

Jeg har selv i alle år hatt som mål å få kjempe treningsmotivasjon slik at bikiniformen skulle være på plass til sommeren men av en eller annen grunn slår det ikke til. Hehe. Men denne gang må jeg innrømme at jeg ikke har noen store nyttårsforsetter, jeg setter meg heller små delmål.

Så først ut er da Januar og jeg har som mål å:

  • planlegge ukens middager og handle deretter
  • være i aktivitet 30min daglig
  • drikke mer vann (vann app var jo her genialt)

Ikke så store sakene men litt etter litt blir det mange delmål i løpet av 2016 vil jeg tro. Jeg har jo hevet meg på den utfordringen til å bli kvitt min indre sofagris så da må jeg jo i bevegelse så godt jeg har en liten kar som liker å være ute på trilletur.

Men nå må jeg runde av for nå skal vi nemlig ut å trille en tur, må jo starte uka godt ikke sant. Men før jeg logger av skal jeg selvsagt dele årets første inspirasjons collage med dere:

Ha en strålende mandag og nyt dagen og uken som er foran dere!

Hvilke planer har du for dagen i dag?

 

#2016 #nyttårsforsetter #mål #januar #mamma #trilletur #hverdag #treningsmotivasjon #komiform #aktivlivsstil #aktivmamma #mammablogg #mammalivet #familie #familielivet #inspirasjon #motivasjon #småbarnsforeldre #blogg #hverdagsblogg

(Visited 21 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)