Skrevet av Liv Judit @ 07.01.2016. 2 kommentarer

God morgen og god torsdag alle sammen! Hadde dere en flott lillelørdag? Det hadde vi. Vi startet jo dagen på helsestasjon da mini var på en kontroll for å sjekke vekt og lenge og fikk så mye skryt at både liten og stor voks en halvmeter etter på. Men nå er vi nede på bakken igjen da, eller sånn delvis. Denne jenta her har jo bursdag i dag. i 1989, 7.januar kom jeg til verden og ifølge han pappa kom jeg med et brak som har gitt både søsken og foreldre noen grå hår på hodet om jeg skal tru på dem hjemme. Men jeg velger å tro at jeg er god som gull, både som storesøster, lillesøster og datter.

 

Dagen i dag startet med en vått kyss av et lite troll som mer enn gjerne deler noen kysser både til mamma og pappa, jo våtere disse kyss er jo morsommere er det tydeligvis. Og selvsagt må en ikke glemme kysselyden, den er viktig den. SMASK.

 

Som bursdagsbarn har en jo lov å komme med noen ønsker, noe som faktisk er blitt etterspurt også. Men det er vanskelig dette her med ønsker, om det er til jul eller bursdag i grunn. Men jeg kom på noe i morgen timene i dag som jeg kunne tenke meg.

 

Ha en flott torsdag! Det skal i hvert fall jeg ha!

 

#torsdag #januar #2016 #mammablogg #mamma #bursdag #hverdag #småbarnsforeldre #familie #mammalivet #lillelørdag #ønskeliste

(Visited 10 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)