Skrevet av Liv Judit @ 04.02.2016. 1 kommentar

Siden vi alt har vært innom temaet valentines day, eller alle hjerters dag om du vil må jeg bare dele et herlig og søtt DIY prosjekt med dere som er midt i blinken for denne måneden. Vi skal nemlig lage et LOVE monster. Ideen fikk jeg en dag jeg scrollet gjennom pintrest, som jeg virkelig anbefaler alle å sjekke ut.

Det du trenger er:

Rød eller rose garnrester

Rød eller rosa pappbit

Øyne

Lim

 

Slik gjør du:

Vi skal først lage en pompom av garn og for å gjøre dette, klipper du først ut to like store rundinger av papp og klipper et hull i disse. Så har du to identiske papp smultringer.

 
Så finner du frem garnet og tvinner dette rundt og rundt disse to papp smultringene

Garn skal snurres rundt til smultringen er helt tett og en ikke får mer garn gjennom hullet. Som bildet over viser.

 

Så skal en klippe opp smulringen vår, da finner en midten og klipper seg inn til en finner pappen, for så å klippe opp mellom de to papp smultringene.

 

Når hele er klippet opp tar en, en tråd og knytter rundt garnet en har. Dette gjør en med å ta garntråden mellom det to papp smultringene du har klippet frem og strammer godt. Så fjerner en pappen og friserer litt på pompomen.
 

Nå har du laget en pompom, så kan en finne frem litt papp som skal bli ben, piperensere til ører, øyne og lim.

Så er det bare å dekorere monsteret ditt. Jeg brukte rød papp formet som et hjerte til ben, rosa piperensere formet som hjerter til ører. Det er jo kjærlighetens måned.

 

Slik ble da mine to LOVE monsters seende ut.

 

Liker du slike enkle og koselige DIY prosjekt?

#diy  #mamma #valentinesday #valentine #allehjertersdag  #kreativmedbarn #diykids #selvgjortervelgjort #mamma #diy #gjørdetselv #hjemmelaget #mammablogg #mammalivet #hverdag #lovebugs #lovemonster

 

(Visited 78 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)