Skrevet av Liv Judit @ 19.02.2016. 9 kommentarer

God morgen alle sammen! Nå er det jammen meg fredag allerede og bare noen timer igjen til i helg! Jeg tenkte jeg skulle begynne fredagen med å vise hvilke herlige produkter som dukket opp i månedens glossybox.

 

May Beauty- The incredible face gel- Eksfolierende ansiktsgele som med hjelp av fruktenzymer løsner døde hudceller, fett og smuss. Gir en ren, myk og frisk hud. Herlig med en litt dypere rens av og til, enn bare den daglige ansikts- rensen.

Glazel Visage – Pressed rouge mini- Rouge i en mørk rød, med hint av orange og brun. Matt og nøytral farge.

Nicka K- FX airbrush beauty sponge- Denne skal jevne ut hudtonen og enkelt dekke områder som f.eks under øynene og rundt nesen, – steder som det ellers er vanskelig å komme til. Har fra før av en sånn her beauty sponge men i et helt annet merke og i vanlig dråpeform, så denne blir spennende å prøve! Har kjennskap til dette merket i fra før da jeg fikk en supersøt rosa rouge i glossybox fra Nicka K.

Royal Apothic- Holland park cream body moisturizer- Det som står beskrevet om den er… Fuktboost med friskduftende og luksuriøs krem fra Royal Apothic. Inneholder nærende melkeproteiner og melkesyre, og hydrerer huden uten at den føles fet. Den har sååå søt forpakning med roser og alt. Kan brukes på hender, ansikt, leggene, hvor som helst. Der du trenger fuktighet og vil lukte godt!

Som dere ser kom det mye kjekt i månedens box, først stusset jeg litt over en deo til menn i en skjønnhetsbox men kom frem til at samboeren trenger alltid en ny så denne skal han få teste ut. Synes det var litt kult av glossybox og tenkte litt på mannen også jeg.

Ha en flott fredag alle sammen! Nå skal jeg svelge et stort glass med sitron og ingefær te og spare opp litt energi før jeg skal på jobb. Så skal helgen brukes til å komme i form.

Ha en flott dag så skrives vi om litt!

#glossybox #thepositivitybox #garnier #marianilla #teezcosmetics #deodoc #desember #januar #bedresentennaldri #suprisebox #overraskelsesboks #pakkeiposten #mammablogg #mammalivet #mamma #småbarnsforeldre #hverdagsliv

(Visited 24 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)