Skrevet av Liv Judit @ 16.03.2016. 1 kommentar

Heisan! Håper dere så langt har hatt en like flott dag som vi har hatt? Vi har nemlig kost oss på påskefest i åpen barnehage hvor vi fikk hilst på påskeharen som Jonas helst kun ville se på avstand. Da påskeharen var litt skummel.

Vi har og hatt en nydelig dag da påskesola har alt vært å besøkt oss i et par dager, noe som minte meg på at jeg må finne frem Jonas sine solbriller fra SHADEZ da sola er sterk også nå og ikke minst plagsom for en liten kar som sitter i vogna.


Du finner disse solbrillene fra SHADEZ hos vognverden.no HER

Det er viktig å passe på synes hos store og små og Jonas brukte solbriller alt i fjor som dere ser på bildet under. SÅ nå skal vi finne frem solbriller for å se om dem fortsatt passer eller om vi skal til innkjøp av et par nye til han også.


Tøff liten kar med solbriller fra Shadez og leke fra Plantoys som ble en favoritt den sommeren

Om du ikke er enig med meg om hvor viktig det er med solbriller til det små også kan du se på punktene under, da er jeg sikker på at du endrer mening!

  • Sammenlignet med voksne øyne, har barnas øyne færre naturlige beskyttelse mot UV-stråling, noe som gjør dem mer sannsynlig å bli skadet.
  • Jo mer tid du bruker utendørs, jo mer utsatt er du for solskader. Vitenskapelig forskning konkluderer med at opptil 50% av den totale UV eksponering for et menneske skjer de første 18 leveår. Derfor er det viktig at vi beskytter våre barns øyne helt fra de er små.
  • Ifølge Dr. J. Keller Wortham, en lege med Optimal Wellness Family Medical Group i Los Angeles, kan overdreven eksponering for solen under daglige aktiviteter bidra til pterygium (vekst på øyets overflate), photokeratitis (snøblindhet), og hudkreft på øyelokkene. De er mange store ord, men bunnlinjen er dette: å beskytte barnas øyne er kritisk.
  • EPA anbefaler du bruke solbriller selv på dager med lav UV!

Du kan sjekke flere forhandlere av SHADEZ hos MOOKIE.no

Har du solbriller til dine barn?

 

 #sol #solbriller #baby #babyutstyr #mamma #mammaliv #mammablogg #hverdag #babiators #PÅSKE #PÅSKESOL #KREATIVFAMILIE #KREATIVMAMMA #KREATIV

(Visited 33 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)