Skrevet av Liv Judit @ 05.04.2016. 1 kommentar

Alle med småbarn vet at duplo er utrolig gøy, ja helt ærlig så er det vel nesten like gøy for oss store også. Her kan vi bygge og leke og la fantasien løpe litt fritt.

Jeg og Jonas bygger ofte opp duploen som vi har. Da bygger vi opp bondegård og leker med traktorer og dur. Mens andre ganger leker vi med klosser og bygger oss lekehus eller annet med alle klossene

Og når en er glad i leke med duplo er det jo som vanlig alltid kjekt med litt nytt. I helga såg jeg at Lekekassen.no hadde et supert tilbud på duplo. Nemlig -30% av på alt av lego duplo. Så her har dere og jeg muligheten til å gjøre noen gode kupp.

Over her ser dere noe av det som vi kunne tenkt oss å ha i duplokassen.

Duplo med sine flotte farger lar barn i tidlig alder utforske og å være kreative samtidig som dem stimulerer små og store til å lære gjennom lek da det finnes utallige måter å leke med lego duplo på.

Så har du småtroll som liker duplo? I tilfellet må du jo gjøre et kupp hos Lekekassen

#mamma #mammablogg #mammalivet #hverdagslivet #småbarnsforeldre #uteleker #salg #rabattkode #leker #oldeforeldre #besøk #barnevader #krabbevader #kreativfamilie #kreativ #trehjulssykel #lekekassen

(Visited 29 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)