Skrevet av Liv Judit @ 23.04.2016. 2 kommentarer

God morgen og god lørdag alle sammen! Her i hus startet lørdagen tidligere enn jeg først hadde tenkt men jeg ser jo nå at det var akkurat tidlig nok til at mamma og Jonas kunne kose seg litt ekstra før mammaen for på jobb i noen timer.

 

Vi har nemlig kost oss i morgen timene med å tegne bilbane og hus på bordet. Ja for mammaen i huset fant et trebord på en lokal leketøysforretning (romforbarn.no) som hun hadde sett for seg hadde blitt ekstra stilig med en overflate av tavlemalig. Som sagt så gjort ble bordet malt og nå kan vi tegne og skrive på bordet hvor mye vi vil uten at det lager surskap.

Jonas synes det er veldig stas og tegne med kritt og er titt og ofte borte for å lage noen flotte krusseduller eller prikker.  Så dette var stas og mammaen er kry over å ha lagt noe større enn disse små kreasjonene hun prøver seg på.

Nå skal veska pakkes og jeg skal på jobb, vi feirer årets bokdag i dag med gode tilbud så befinner du deg i Kopervik må du bare ta turen innom!

Ha en flott lørdag så skrives vi litt mer senere i dag!

 

#mamma #mammablogg #mammalivet #hverdagslivet #småbarnsforeldre #uteleker #salg #leker #kreativitet #diy #kreativtenking #frilek #aktivitet #kreativfamilie #kreativ

(Visited 41 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)