Skrevet av Liv Judit @ 25.04.2016. 2 kommentarer

God morgen og god mandag alle sammen! Håper sola skinner for dere alle. I dag starter jeg bloggen med et quote selv om jeg synes quotes som oftest er kleine så synes jeg dette var så sant og passet så godt på meg fortiden. Jeg vil at alt skal skje på en gang og helst før jeg har begynt å drømme om det men en må nok ta tiden til hjelp om en vil nå små eller store mål.

Så ?vær tålmodig og ikke gi opp!?

I dag er det mandag og jeg og Jonas er klar for en ny runde på musikkbarnehagen. Så vi har pakket sekken og er veldig klar for å gå ut døren. Men først av alt må jo mammaen i hus huske å dele uens inspirasjons collage med dere så her kommer den:

For denne uka har jeg noen små mål når det gjelder meg selv og jeg tenkte at jeg jo kunne dele dem raskt her med dere så her kommer dem:

  1. Drikke mer vann, jeg er på ny plagd med tørre lepper og en av grunnene til det er at jeg sløver unna vanndrikkingen, noe som definitivt ikke er bra så nå skal vannet drikkes og kanskje gjøres litt mer fristende.
  2. Nyte uka med nye kreative påfunn og være mye ute, noe både jeg og Jonas har godt av.
  3. Egen tid! Jeg har ikke vært flink til å prioritere meg selv i det siste så denne uka skal jeg ha minst en kveld med egen pleie og den skal nytes.
  4. Være like flink med bloggen som uken som gikk.

Nå ønsker jeg dere alle en strålende mandag og en flott uke! Så skrives vi om litt!

 

#mamma #mammablogg #mammalivet #hverdagslivet #småbarnsforeldre #uteleker #salg #leker #kreativitet #diy #kreativtenking #frilek #aktivitet #kreativfamilie #kreativ #aktiviteterforbarn #kreativmedbarna

(Visited 5 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)