BARE EN UKE IGJEN

Det er rart å tenke på at det som vi nå har gått å ventet på i ni lange måneder er snart ved veis ende. Om en uke får vi hilse på lillebror og dere kan tro vi er spente. Til nå har vi kost oss med ultralyd, spark og bevegelser uten på mammas mage men snart veldig snart er lillebror her ute hos oss.

Det er rart hvor fort tiden går altså! Jeg skulle jo gjøre alt mulig denne gang før minsten skulle melde sin ankomst men så står jeg her da og skriver lister over alt som må gjøres nå rett før han melder sin ankomst. Men vi holder oss positive og med en positiv innstilling ordner alt seg.

Nå skal babynest, tepper og babydyne frem og bilstol vaskes og gjøres klar. Så må jeg ikke glemme denne fødebaggen igjen så klart er jo greit å ha den i orden.

Hehe ja litt må gjøres men det er jo litt kos å gjøre i stand og da. Selv om når Jonas kom var det ordnet flere uker i før termin.

Men nå må jeg sette i gang med listene så skrives vi igjen snart!

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)