DIY – EN PÅSKEHILSEN

Jeg synes det er så gøy med enkle DIYS og dagens synes jeg er ekstra koselig av den grunn at det er enkelt og den oppfordrer til å gi en liten oppmerksomhet til noen en er glad i. Noe jeg vil påstå vi alle kan bli flinkere til.

Jeg synes det er utrolig stas med slike små oppmerksomheter som ikke er forventet men som kan gjøre hele dagen så mye bedre. Så her kommer en liten utfordring! Vær flinkere på å gi små oppmuntringer i form av gode ord, små gaver og lignende.

 

Dagens DIY er en liten harepusskål brettet i papir. De finner malen på den HER så da er det bare å printe ut og legge noe godt oppi.

Vi har puttet fargerike JellyBeans oppi en cellofanpose som står oppi våre skåler. Små gaver til gode venner! Fine og søte farger som passer utmerket til påske!


JellyBeans får du kjøpt hos godteland på oasen storsenter

Tar du utfordringen?

 

#mars #jellybeans #påske #hobbymedbarn #kreativhverdag #kreativfamilie #oppmerksomhet #smågaver #gjørdetselv #kreativ #kreativmedbarn #hobby #doityourself #aktivmedbarn #mammablogg #mamma #gøyvinterferie #mammalivet #småbarnsforeldre #familie #kreativfamilie #kreativ #familiekos #familielivet

(Visited 48 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)