DIY – mal med isbiter

God ettermiddag, har dere hatt en flott lørdag så langt? Vi har hatt en travel dag i dag, eller akkurat travel nok til at vi har gjort så mye uten at vi har stresset men bare kost oss. Etterforskar tok vi turen ut og hilste på dyra og hoppet litt på trampolinen før regnet kom!

Også har Vi har prøvd oss på noe stilig denne dagen. Vi har nemlig prøvd oss på en ny vri med maling.

Å male med isbiter er både morsomt samt lærerikt for de litt større barna som kan forstå litt mer om frossent vann og smelting.

Jonas syntes det var spennende å male med isbiter og var flere ganger fremme med fingrene for å kjenne på isbiter før han malte videre.

For å lage isbit maling trenger du:

– isbitform

– vannmaling

– vann

– ispinner eller lignende

– litt tykk kartong til å male på

Slik gjør du:

– bland ut vannmaling og vann og ha i isbitformer. Sett i fryseboksen og når dem har stått litt setter du i ispinner så en har noe å holde i når en skal male.

– la isbitene stå i fryseboksen natten over så er en klar til å male.

– vi brukte et plastikkbrett under arket når vi malte for det blir gjerne litt gris av denne aktiviteten.

– så er det bare å sleppe fantasien løs og lage flotte kunstverk.

Voila en ny og spennende måte å lage flotte kunstverk på. Her kan en enkelt blande sammen fargene når en maler og lage nye farger og en kan lage mørkere ved å la den stå lenger på en plass osv.

En kjekk og annerledes lørdags aktivitet der altså.

#mamma #mammablogg #mammalivet #hverdagslivet #småbarnsforeldre #kreativitet #diy #kreativtenking #frilek #aktivitet #kreativfamilie #kreativ

(Visited 288 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)