En fresh start

God dag og god mandag alle sammen. Ny uke og nye muligheter ikke sant! Her er ukens middags meny planlagt og alle virker fornøyde med den. Dagens middag blir enchiladas, spennende har nemlig aldri prøvd oss på det før.

Idag har vi vært hos legen og vært en tur ute i den nydelige vintersolen vi har her på Vestlandet for tiden. Jeg planlegger nemlig å fikse opp uteområdet vårt før sommeren kommer og dermed måtte vi ut å måle litt og studere litt.

Slik ser altså vår «hage» ut akkurat nå, vi har ikke gjort noe siden vi flyttet inn i fjor så nå skal der skje litt etter litt. Planene begynner å komme på plass så får vi se om alt er mulig å få til.

Jeg drømmer om en barnevennlig hage med lekeplass og kjøkkenhage. Må jo være en drøm for liten og stor å kunne plukke grønnsaker og bær fra egen hage.

Jeg tenkte siden jeg nå har fått en knagg som kreativ mamma og DIY blogger må jeg la dere bli med på ferden. Fra vissent gress og busker til vår drømmeplass.

Viser litt av min inspirasjonskilde på bildet under:

Første steg blir jo da å fjerne alt som fjernes kan før ny og næringsrik jord kommer på plass. Jeg spør for tiden etter råd og tips hos alle som kan og etterhvert skal vi dele disse med dere.

Men først må vi planlegge litt og tenke hvor ting skal være henne. Men nå skal jeg og Jonas kose oss med litt kokkelering på kjøkkenet, trur det blir bananlapper til kvelds idag.

Så vi får skrives senere når mine småtroll har funnet sengene sine.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)