EN HELT ROLIG DAG

God torsdag alle sammen! Hatt en fin dag så langt? Vi har ryddet bort jula og funnet frem litt annen pynt og farger. Og selvsagt tassen skålene. Mine favoritter, står fremme og venter på å få litt påfyll i seg.

Uten om det har vis kost oss med hjemmekino, vi fant nemlig ut at gråtass gir gass var komt ut på tv2 sumo så det var jo midt i blinken når det er iskaldt ute så vi vil heller kose oss inne.

Gråtass gir gass er jo den nyeste gråtass filmen og er virkelig å anbefale for både små og store gråtass fans. Her er det mye spennende som skjer fra start til slutt og Jonas satt helt oppslukt av filmen.

Men når mammaen ammer og 2åringen vil ha mammaen med å leke da må en finne på noe litt og her i hus er puslespill det nye store.

Jonas fikk gråtass puslespill i storebror gave fra tante og onkel og det er supert. Mammen har lange nok ermer både til å holde lillebror og til å pusle sammen med storebror.

Er godt å slappe å bare kose seg hjemme med mine små gutter selv om det til tider er travelt med to små som gjerne vil to ulike ting. Minstemann vil spise i fred og storebror blåse såpebobler er en slager her i hus så da må en finne på smarte løsninger for å holde fred i huset.

Nå skal vi i gang med et kreativt prosjekt mens vi venter på at pappaen kommer hjem og middagen skal bli klar.

Ha en flott torsdag videre så skrives vi snart!

#mamma #mammablogg #mammalivet #kreativ #kreativfamilie #kreativmamma #diy #kreativebarn #småbarnsforeldre #familiekos #hverdagsglimt #hverdag #familielivet

(Visited 23 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)