EN STORMFULL DAG

Det er jo ikke aften enda men jeg tror nok vi får en stormfull aften også.

Hei og hallo alle sammen det er så gøy å oppdatere dere her inne når lesertallet på ny går til rekorden. Utrolig kjekt at dere legger igjen kommentarer og jeg har satt meg et mål om å bli 10ganger flinkere til å godkjenne og ikke minst svare dere. Er jo kun slik vi får en slags kommunikasjon.

Idag er det torsdag og Jonas gikk nettopp ned for å ta seg en lur. Ikke like lett å sovne når vinden uler og regnet slår mot vinduet. Men en lur må til om vi skal klare å holde humøret oppe hele dagen.

Vi har vært ute på en liten tur i dag også, var jo bedre vær i formiddag og en trenger frisk luft både liten og stor. Så lenge en har gode klær som holder regn og vind ute tåler en det meste. Og som dere ser på bildet over plager ikke vêret denne karen.

Nå som Jonas tar seg en lur skal mammaen i huset begynne med dagens todo liste. Starter med å oppdatere dere før bilder skal redigeres og Mail skal svares på.

I kveld skal vi nemlig på et arrangement i kirken for 2-åringer så det gleder vi oss til. Blir spennende å se om Jons synes det er stas eller om han heller kunne tenkt seg tidlig kveld inne idag.

Men nå roper todo lista så vi får skrives om en stund!

Ha en herlig torsdag videre!

#hverdagslivet #diymedbarn #hobbybarn #hjemmelaget #lagdetselv #mammablogg #kreativhverdag #kreativfamilie #kreativ #livjuditblogg #diytips #august #familiekos #hverdag #mamma #mammablogg #livjuditbloggno

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)