EN TIDLIG LØRDAGS MORGEN

God formiddag og god lørdag alle sammen! Her på vestlandet våknet vi til sol etter en uke med regn og vind. Så denne høstdagen skal nytes i fulle drag.

Dagen startet tidlig så vi har kost oss med kritt på tavleveggen. Heldigvis er det (nesten) kun det sorte tavleveggen vår som får kritt på seg. Men det er jo fort å få bort om det skulle havne en annen plass også da.

Nå sitter vi å lurer på om vi skal ta turen på teateret. Det er nemlig satt opp et lite teater for det minste om den lille larven aldri mett og denne fortelling har vi jo hørt og lest så mange ganger.

Så får vi se hva resten av dagen bringer, vi skal jo heie på tanten som skal spille håndballcup idag også hørte vi rykter om at besteforeldrene skulle ta dyra inn for høsten så Jonas vil nok bli med på det også.

Så egentlig er vel denne lørdagen ganske planlagt. Men vi skal kose oss sammen og det er det viktigste!

Hvilke planer har dere for dagen idag?

#hverdagslivet #diymedbarn #hobbybarn #hjemmelaget #lagdetselv #mammablogg #kreativhverdag #kreativfamilie #kreativ #livjuditblogg #diytips #august #familiekos #hverdag #mamma #mammablogg #livjuditbloggno

(Visited 23 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)