Endelig mandag!

Vi er så klar for en ny ule her i hus at det var en fryd å våkne opp til en ny uke. En fersk uke og en fersk måned med blanke ark. Så la oss sette i gang å fargelegge!

Det siste ukene har i vårt hus handlet om sykdom hos voksne og sykdom hos barn men nå krysser vi fingre og tær for at det er over for denne gang og at april måned er første måneden i år hvor ingen av oss er syke!

Vi er råklare for vår, lyse kvelder, blomster, fuglekvitter, picnic og enda mer at vi hopper nærmest her i hus. Så vi har laget oss en liste over ting vi skal gjøre i april måned:

Vi er alt godt i gang altså og har flere tips til dere så bli med å feit våren alle sammen!

Men siden det er mandag tenkte jeg at vi måtte begynne med en liten inspirerende collage igjen så la oss ta en titt

Denne uken drømmer jeg om å få stelt kråkereiret på hode, kanskje få lagt litt nye negler. Jeg våger å påstå at det å Ine seg slikt en gang i blant er bare sunt for både kropp og sjel.

Jeg har også funnet frem flere cookie oppskrifter for vi vil ha kjeks i flere varianter til påsken så her skal dere inspireres.

Men nå må jeg slutte å skrive å komme meg avgårde, skal nemlig på kontroll på sykehuset så la denne uken starte med et stort smil da dere!

(Visited 26 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)