ITS RAINING, ITS POURING

Neida ikke i dag og heller ikke resten av uken om vi skal våge å tro på yr.no men sist uke kan denne setningen forklare mye tror jeg. Vi på Vestlandet tåler mye nedbør men det må da være måte på hvor mye det skal bøttes ned på.

Men hei, la oss ikke sutre over dårlig vær men heller fokusere på det bedre. Ny uke er i gang og for mange vil det nok innebære av at hverdagen starter for fullt. Det er nemlig på tide med skolestart om en går på barneskolen, studerer eller kanskje bare  har barn som går på skolen. Så i grunn er det vel denne uken som setter en stopp for ferien og idyllen hvor en slipper å løpe etter klokka?

Selv er jeg glad i hverdagen med rutinene som følger og heldigvis virker det som Jonas er enig med mammaen sin når det kommer til dette, bortsett fra at han kunne tenkte seg å ha henne hjemme hele tiden. Men mammaen jobber og mini nyter da tiden hos bestemor og bestefar.

Men akkurat i dag er det mandag og vi forlenger helgen med en liten ekstra kose dag. vi har planer om å gå i lekeparken, handle inn til noen planlagte DIY prosjekt og bare kose oss rett og slett.

Men før vi starter hele dagen og uka for fult deler vi ukens inspirasjons collage med dere:

Ønsker dere en herlig mandag og en frisk start på uka!

 

#hverdagslivet #diymedbarn #hobbybarn #hjemmelaget #lagdetselv #mammablogg #kreativhverdag #kreativfamilie #kreativ #livjuditblogg #diytips #august #familiekos #hverdag #mamma #mammablogg #livjuditbloggno

(Visited 4 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)