Morgenstund er gull i grunn

God morgen alle sammen! Fredag og helg, flere enn oss som er klare for helg og familiekos? Alle her i hus er friske og raske og vi er klare for å kose oss enda mer ute. Trygve stor trives o vogna så da kan vi kose oss ute å leke med Jonas mens Trygve sover søtt i vogna.

Vi var jo ute og trillet i går også og hilste på noen høner på vegen. Jonas stor trives ute selv om det er isende kalt og surt ute. Men det finnes jo ikke dårlig vær men dårlige klær. Så da er det bare å kle på seg å komme seg ut. Alle har jo godt av friske luft.

Hvilke planer har dere for denne dagen? Vi skal i hvert fall ut en tur før vi finner ut hva resten av helgen skal brukes på.

Men nå er Jonas klar for å stikke ut så vi skrives om litt. Ha en herlig fredag da dere!

(Visited 24 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)