NOEN TING GÅR ALDRI AV MOTEN

Noen leker kommer og går før en får blinket med øyene. Men så er det noen ting som dukker opp i lekenenes verden og blir varmende i en liten evighet. Playmo er en slik leke. Her er Jonas like begeistret for Playmo som mammaen var og er.

Vi fikk en koselig bondegård med Playmo figurer i. Selv synes jeg det er utrolig hendig når lekene kommer i egen beholder. Slik som her hvor huset er både leke og lekekasseoppbevaring.

Denne har vi allerede lekt mye med, jeg synes det er så stas å se hvor stor 2åringen er blitt som leker så ekte med dyr og menneskene i Playmo. Her skal en gå i trapper, klappe dyr og spise mat på skikkelig vis.

I dette playmohuset finner en både en bonde, en ku, hund, hundehus, katt og mye mer. Dette har vi alt kost oss med mye dette huset og har det med oss overalt til og med i dysjen fungere playmo.

Jeg merker selv at jeg synes det er ekstra stas med leker som jeg vet vil vare i mange år fremover og vil være til glede for mange.

Gode leker går heldigvis aldri av mote!

#mamma #mammablogg #mammalivet #hverdagslivet #småbarnsforeldre #kreativitet #diy #kreativtenking #frilek #aktivitet #kreativfamilie #kreativ

(Visited 54 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)