Søndags modus

Hei og god søndag alle sammen! Overskriften her sier i grunn alt idag er vi rett og slett i søndagsmodus. Vi som trudde vi var ferdig med omgangssyken er igjen nede for telling. Mannen i huset ligger strekk ut og alle vet at en syk mann er noe av det verste.

Heldigvis er resten av oss i mye bedre form så vi slapper av med litt puslespill og fargelegging foreløpig.

Vi har også laget mat til småfuglene så vi håper vi skal få oss en tur ut i frisk luft også. Trur vi vil ha godt av det både små og store. Og ikke minst lufte ut huset slik at bakterier og uhumskheter kan forsvinne fra vårt hus for nå vil vi være ferdige.

Men først av alt skal vi rydde litt og oppdatere dere litt så får vi se hva resten av dagen bringer etterhvert.

Ha en flott søndag så håper jeg dere er friske!

(Visited 13 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)