Lille lørdag

Velkommen onsdag og lille lørdag! Idag er denne mammaen en smule utslitt, å få tenner er ikke noen spøk hverken for liten eller stor. Så her i hus roper vi om unntaks tilstand og sover både frempå og forlenger dagen i feil ende. Men det er bare for en periode, bare til minsten er ferdige med å få tenner.

Å når en liten kar klør i gommene er det godt med noe å tygge på.

Å denne Fuglem fra PlanToys er virkelig blitt en stor favoritt for minsten. Denne kan tygges på, dras i og klemmes på. Helt supert for en nysgjerrig kar med kløende gommer.

Idag har vi ikke store planen men vi satser på en tur ut så får mini sove litt og mammaen og Jonas får kose seg litt i en lekepark eller lignende. Å kjenner jeg Jonas rett er et ønske om picnic tilstede. Ingen tur uten niste lever nemlig den karen etter


Men først skikkelig frokost, kanskje den kan inntas på terrassen idag?

(Visited 51 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)