Snart helg og sankthans

Så utrolig gøy med et så stort engasjement for dette å binde seg en blomsterkrans av selvplukne blomster. Trudde dette var helt vanlig jeg for det er det for oss her.Jeg fikk spørsmål om jeg kunne lage en enkel video om hvordan jeg flettet denne og det må vi vel få til i løpet av dagen. Om så det blir blomsterkrans med regndråper i. For om sommeren var her i går er sommerregnet her i dag. 

Planen for dagen var å pakke sekken å farte på stranden, helg til vi så ut vinduet. Så nå trur jeg det blir til å lage Steintroll i stedet mens vi håper på at regnet snart er ferdig. Vi plukket jo så mye Stein her om dagen. 

Så får vi se om regnet gir seg eller om vi kler på oss regnsklær og støvler for en tur ut.

Hvilke planer har dere for dagen idag

(Visited 50 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)