Det er ikke så morsomt å spise sin mat

Matpakkevisen passer midt i blinken til eldstemann, han vil ha enkel, ren og god mat. Helst litt dandert på tallerken da spiser han mye mer enn om han får den hulter til bulter i matboksen. Mulig han et godt opplært av mammaen men den diskusjonen tar vi en annen gang. Slik ble frokosten her idag i hvert fall. 

Det er ikke så mye som skal til for å glede en liten prins, her ble det skive med leverpostei, banan, blåbær og litt frokostblanding til drikkeyoghurten. 

En strålende fornøyd 2åring er perfekt start på uken. Så nå skal vi igang med å vaske og støvsuge litt gulv. Mammaen i hus har funnet seg en rengjøringsplan som hun skal teste ut for hun misliker rydding og vasking men det må gjøres så da er det kanskje enklere å få unna gjort med en plan. Vi prøver å ser.


Ha en fortsatt flott mandag så skrives vi om litt, vi har et supert tips til dere om dere skal på bil/fly/båt tur nemlig 

(Visited 156 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)