Klar for høsten? 

Allerede neste uke starter skoleåret 17/18 for mange og flere barnehagebarn er alt i gang. Sommeren raste raskt forbi og vi på Vestlandet har alt fått en smakebit på høsten.

Så derfor tenkte jeg et innlegg med litt høstlige tips passet bra nå i kvelden. 

Du vet vel nå at jeg elsker nameit klær? Gode klær for små aktive prinser og prinsesser! Derfor er det ekstra kjekt å meddele at jeg kan gi deg en rabattkode som gir deg -20% på et helt kjøp hos leooglotta.no. Dette kommer jo ekstra godt med nå som ny høst/vintergarderobe skal på plass! 

Så her kommer noen av mine tips til høst garderoben. 

Nr.1 UllklærNå som høsten er i anmarsj er det greit med  litt varmere klær og ull er som oftest gull på små kropper. Og nameit sitt er jo i år ekstra pent syns jeg da.

Ull sverger mange til året rundt og hos leooglotta.no finner du ullklær til både liten og stor.

Nr.2 Innesko

Jeg bruker jo tøfler året rundt selv og eldstemann her brukte skinntøfler fra tidlig start. 

Disse sitter godt på foten samt dem lar barnet bevege foten fritt inni. Midt i blinken for barn i vekst. 

Nr.3 regnklær 

Det finnes jo ikke dårlig vær bare dårlig klær. Den setningene nordmenn kjent verden rundt for og jeg er så enig. Med gode klær holder vi oss varme og tørre og kan være utendørs i allslags vær. 

Vi har lært fra i fjor at vi trenger mer enn et sett med regnklær for eldstemann elsker sølepytter, vann, sorpe og alt annet som hører en regnværsdag til. 

Om en kjøper inn disse tre tingene og legger til gode støvler, lue og kanskje en parkdress er en godt i gang med å planlegge sensommeren og høstens garderobe. 

Husk at om du handler hos leooglotta.no får du -20% om du benytter koden kreativhverdag

(Visited 54 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)