En bedre start på uka

Her i hus er vi fortsatt ikke helt i form, vi hoster og nyser. Så denne mandagen så ut til å bli en skikkelig blåmandag. Helt til postmannen banket på døra med en pakke fra Buzzador.

Vi var nemlig plukket ut til å teste en ny pakke fra duplo. Nemlig Duplo My first carousel.

Som vi har nevnt så mange ganger allerede digger jo gutta her Duplo. Duplo byr jo på så mye, fargesterke leker en kan bygge og være kreativ med.

Jonas er jo langt på vei med leken og lever seg inn i ulike roller. Om fuglene som sitter i treet og synger om tivoliet, jenta som ønsker å vinne seg en teddybjørn eller gutten som hyler av fryd i karusellen

Mammaen må nok innrømme at dette er en av grunnene til at også hun digger duplo. Duplo klossene invitere og oppmuntrer til kreativlek.

Med My First Carousel lærer barna seg grunnleggende prinsipper om årsak og virkning når de bygger en snurrende karusell med robuste LEGO DUPLO-klosser.

Vi føler oss heldige som vi fikk muligheten til å teste og mitt testpersonell denne gang var mamma (29år) Jonas (3år) og Trygve (11mnd) alle gir tommel opp for den fargesprakende karusellen!

(Visited 88 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)