Venter på våren

Vi venter på vår og litt varmere vær og mens vi venter bruker vi litt tid på å se på vårklær. En trenger jo litt ny garderobe når det blir sesongskifte.

Her på Vestlandet har vi alt fått litt vårtegn, idag skinner sola og siste rest av snøen som tittet innom i helga er på vei bort. Og innimellom snøen titter snøklokkene opp med et løfte om at våren er i anmarsj.

Så sammen med vårfølelsen og utfordringen fra Ryddemagi har vi begynt å sortere og pakke vekk litt av vinterens tøy. Ble fristelsen for stor så vi klikket oss inn til leooglotta.no og så på det nye softshell dressene som er komt inn!

Her kan en velge mellom fly, dinosaurer, roser eller rosa blonder. Så her er det noe for enhver vil jeg tro. Jeg var sikker på at Jonas ville velge den med dinosaurer men han var ganske så bestemt på at det var fly som var tingen så da ble det softshell dress med fly til begge gutta. Og du finner alt av softshell fra leooglotta.no HER om også du er klar for vår og litt varmere vær.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)