Hva skal du ha på deg 17.mai?

Det er ikke så lenge til vårens store fest, det er under en måned til 17. Mai og jeg har begynt å tenke på hva jeg skal ha på meg. Vil våge å påstå at det nesten er rekord i god planlegging fra min side.

Jeg har en nydelig Jelsa bunad som jeg har hatt på meg hvert år frem til jeg hadde fått eldstemann. Det er travelt på 17.mai med leker, tog, isspising og ikke minst det å springe etter to gira gutter som elsker fest og baluba. Så derfor lurer jeg på om bunaden skal få slippe et år til og heller velge en fin sommerkjole? Cellbes har jo mange flotte nå bare se her:

Du finer disse kjolene og enda flere under fanen Kjoler hos cellbes. Her har jeg plukket ut mine favoritter i forhold til 17.mai og andre små og store festligheter til sommeren. En blomstrete sommerkjole er vel aldri feil uansett på denne tiden Av året.

Hva skal du ha på deg 17. Mai? Har du begynt å forberede deg?

(Visited 204 times, 1 visits today)

One Comment:

  1. Jeg har bunad og det er litt obligatorisk for meg å bruke den. Det er lissom 17.mai for meg! Heia tradisjoner!!!

Legg gjerne igjen et spor :)