Den grusomme solkremen

Alle med barn kjenner til dette, å smøre barn inn med solkrem er ekstremsport. Jeg trudde faktisk at i år skulle det bli en lett kamp for gutta er jo så vandt til kremer og salver pågrunn av eksemet men den gang ei.

Om dere har sett et bilde som er på Facebook med en mann som prøver å smøre en krokodille. Akkurat slik er et her i hus.

I går våknet vi jo opp til nok en dag med solskinn så når frokosten var spist var vi klare for en tur ut men først solkrem. Gutta ble plassert på kjøkkenbenken to små og en stor. Jeg trudde nemlig jeg hadde funnet på noe lurt.

Begynte å smøre han på 3 og sutring og klaging startet i nesten same sekund. Så da skulle jeg vise at til og med pappaen i hus måtte bruke solkrem. Planen var jo å vise at pappaen verket klaget eller sutret men jammen meg var han ikke det spor bedre enn de små.

Neste gang går jeg for krokodille strategien igjen for smøringen idag gikk til latterkrampe og en mann som med forskrekkelse ble innsmurt med solkrem.

Men joda alle ble grundige smurt med solkrem før turen gikk til badestranden for å jakte på krabber og skjell

(Visited 215 times, 1 visits today)

2 Comments:

  1. Hehehe, det bildet tror jeg treffer mange 😛
    Mine barn nærmest krangler om å bli spurt først de, og vil helst gjøre det selv. Så her har solkrem aldri vært noe problem – heldigvis! =)

  2. Vilde elsker å bli smurt på ryggen. Det er fordi hun alltid får massasje. Men nå har hun blitt eldre og enklere å ha med og gjøre.

Legg gjerne igjen et spor :)