La meg få bli med

//annonse//

Her i huset fikk vi en stor pakke fra jollyroom.no. Gutta ble jo helt i ekstase med en gang, helt til dem forsto at dette var noe pappaen måtte bygge før det kunne lekes med.

Det gikk ikke lange stunden før 3åringen utbryter at han og pappaen fikser dette etter følgt av pappa la meg få bli med! Frem med skikkelig verktøy i form av drill og hammer satt han i gang og leste bruksanvisning med pappaen før del for del ble pakket frem.

Det er virkelig stas å jobbe sammen og når en får skru med drillen på skruene vokser en fort et par centimeter. At det som skulle bygges var en stor sofa som en kunne føyse i var han veldig skeptisk til men arbeidsinnsatsen var desto større.

Og selvsagt ble benken testet ut underveis, testing er tross alt halve jobben.

For dere som enda ikke har forstått hva gutta bygger kan jeg fortelle dere at det er en woodlii hammock fra jollyroom. Og disse er så enkle å sette sammen at det bare er stas å ha barna med under byggingen. Fort gjort og stor stas når den var ferdig selv om det var leggetid.

Hammocken står klar i Hagen og venter på at gutta skal komme ut til solskinn og spise frokost i den.

Selv er jeg helt forelsket i den,så fin og enkel som dem er passer den inn hos alle om en har liten eller stor plen.

(Visited 93 times, 1 visits today)

3 Comments:

  1. Så utrolig søt den var!!!
    Og FOR noen gode priser på både den og pinik-bordet nå?

  2. Det er noe av det nydeligste jeg har sett <3 Så søt hammock

Legg gjerne igjen et spor :)