Høstmagi i kongeparken

//annonse

God kveld alle sammen! Her ble søndagen brukt til familie tur til kongeparken. Det er nemlig åpent i høstferien og dem stiller med skikkelig høstmagi!

Vi pakket med oss varme klær, bleier og litt snacks før vi fartet over med ferja med et mål for øye. Sjekke om Gråtass fortsatt er i kongeparken og selvsagt teste oss selv i hvor mange karuseller vi klarer å ta.

Kongeparken slår på stortrommen nå i høstferien og lover oss høstmagi. Og dem skuffet ikke oss. Å bli møtt av gresskar i store stabler, høylabyrint og bondens marked. Ja da er vi egentlig fornøyde vi.

Så når en da i tillegg kan ta så mye karuseller en bare vil, møte gråtass og vennene i gråtass land. Eller kanskje du er så tøff at du tar deg en tur innom den forheksete gården?

Vi koste oss masse på setra, pappaen og tanten besøkte den forheksende gården mens vi koste oss med alt det andre på sætra. Før vi fant oss litt mat på jærgården. Grillbuffet med masse godt for både store og små.

Vi avsluttet vår tur med litt mer karuseller før vi tøffet oss inn på høstverkstedet i brumlebotellet. Her kjøpte vi oss hver vår høstpose og to gresskar som vi kunne skjære til som den perfekte Halloween lykten!

Her koset vi oss virkelig både store og små! Å skjære ut et gresskar var lettere enn vi trudde men det var helst de store som sto for den jobben mens gutta laget seg Halloween masker og spøkelser.

Kongeparken er like stas å besøke om høsten som om vinteren og vi kosa oss med både karuseller, show samt et besøk på brannstasjonen. Og vi alle kan anbefale dere en tur til kongeparken. Når dere det ikke nå i høstferien vet jeg at muligheten igjen byr seg nærmere jul når dem lager et helt eget juletema i parken.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)