Spørsmålsrunde Doona+

I det siste har vi fått mange spørsmål om dette geniale bilsetet som går fra å være et bilsete til å være en vogn på 123. Derfor tenkte jeg at jeg skulle svare på noen gjengangere av disse nå!

Hvordan fester du Doona+?

Doona+ festes med isofix base eller bilbelte om en ikke har isofix

Hvor stor kan barnet være?

Doona+ er laget til barn som er 0 – 13kg altså 0-1år

Er den så enkel i bruk som det ser ut til?

Doona+ er utrulig enkel i bruk! Helt supert at hjulene er integrerte og at en bare med en knapp kan gå fra vogn til bilsete og motsatt!

For oss med tre barn og liten plass i bilen er denne helt super. Nå har vi all plass vi trenger i bagasjerommet siden vi ikke trenger ekstra vogn med oss!

Men hva med regntrekk og slikt da? Mener når en har vogn og skal trille er jo slike tilbehør greit å ha!

Du det er jeg helt enig i og til Doona+ finnes det forskjellig tilbehør slik som regntrekk, myggnetting og stellevesker.

Om jeg husker rett nå har du brukt denne vognen/bilsetet en stund og hva er din ærlige mening?

Ja nå har vi prøvd den ut i noen få måneder og vi er super fornøyde! For oss gjør Doona+ hverdagslige ting som å handle mye enklere!

Den er veldig enkel i bruk, triller godt og barnet sitter veldig godt oppi! Kun positivt å si om denne!

Er bilsetet tungt?

Bilsetet veger litt over 7kg uten barn oppi så nei jeg syns det er lett i forhold til andre. Samtidig er det så smidig og enkelt å manøvrere at det er enkelt å jobbe med!

Så slik dere ser er vi veldig fornøyde med Doona+ og vi kan ikke skryte nok over dette bilsetet som blir til en vogn på 123!

Legg gjerne igjen et spor :)