Skrevet av Liv Judit @ 06.03.2015. 6 kommentarer

Så er tiden kommet det er tid for fredagkos. Merkelig de der men den sangen sitter faktisk helt fast i hodet i dag. Menmen over til noe annet og litt viktigere. Nemlig dagens sminkeskole tips. I dag skal jeg dele med dere noen tips som hjelper deg til å legge en perfekt og feilfri øyenskygge. Tenkte det passet greit på en fredagsettermiddag før mange skal ut på festligheter.

 

LENKER: Primer, øyenskyggepalett, øyenskyggebørster

Så la oss sette i gang:

  • Bruk en primer.: Primeren vil hjelpe øyenskyggen å sitte korrekt på plass i timesvis. Primeren kan også hindre øyenskyggen fra å «kake» seg eller klines utover.
  • Tilfør fukt: Gjør øyenskygge-fargen dypere ved å dyppe en liten, fast børste i vann før du påfører fargen på øynene. Dette gir både intensitet og varighet til øyenskyggen. Pass på å ikke blande farger når du bruker denne teknikken, det vil bare føre til søl.
  • Åpne opp. For å få et mer åpent blikk, lysne øyelokkene med en flekk av blek gull kremskygge i de innerste hjørnene av øyelokkene. Det får øynene til å se åpne, våkne og strålende ut i lyset.
  • Bland farger. Nøkkelen til perfekt fargede øyelokk er nettopp hvordan du blander ulike skygger. Din egen øyefarge bør passe inn med fargen du velger på øyenskygge. De tre fargene i base, hovedskygge og highlighter bør alle harmonere sammen for best resultat.
  • Tre steg. Påfør en basefarge opp til øyenbrynen og deretter hovedfargen opp til like under brynbenet. Bland eller dus disse lett ut før du påfører highlighter på øyelokkene. Bland eller dus ut igjen.
  • Fargevalg. Husk på at poenget med øyenskygge er å få øyene til å «stå ut» eller markeres ekstra. Dette får du til ved å enten komplementere din egen øyenfarge med fargen på øyenskyggen, eller ved å bruke kontrastfargen til din egen. Begge metoder vil fungere gunstig for sluttresultatet.

 

Slik disse tipsene vil gjøre deg klar for alt helgene måtte bringe av festligeheter og når mandagen kommer er det bare til å bruke litt mer naturlige farger så er du klar til å gripe tak i hverdagen også!

 

Hvilken farge bruker du oftest på øyelokket?

Ha en flott fredagskveld!

 

Nonen ønsker om hva jeg skal skrive om under sminkeskolen?

  *FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK FOR FLERE GODE TIPS HER

#sminkeskole #bronzer #solpudder #tips #skjønnhet #sminke #makeup #makestyle #mammablogg #mamma #hverdag

 

Kilde: stella.no og boken  VAKKER

(Visited 37 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)