Skrevet av Liv Judit @ 09.03.2015. 8 kommentarer

Ny trendalarm dere, noen som har savnet disse små trendalarmene jeg har kommet med? Her kommer i hvert fall en ny. Nemlig pastellmakeup. Nå som det går mot vår kommer flere og flere lys farger inn i makeupen og pasteller er en trend som kommer gang, på gang, på gang  når vår og sommer nærmer seg.

Pastellfarget makeup gir deg et søt og mykt ansiktsuttrykk.

Her er et lite eksempel:

LENKER: mascara, øyenskygge palett, blush, leppestift

 Hun på bildet over her har fått en veldig markert pastellfarget makeupp, men om en tar bare litt så når en frem til budskapet. Så prøv deg med rosa lepper, rosa eplekinn og gjerne en dus farge på øyelokkene. Er ikke alltid så mye som skal til for å få en ny look.

 

Hva synes du om denne trenden? Noe du kunne brukt selv?

#sminkeskole #bronzer #solpudder #tips #skjønnhet #sminke #makeup #mammablogg #mamma #hverdag

(Visited 18 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)