Skrevet av Liv Judit @ 14.03.2015. 2 kommentarer

Selv om jeg alltid sier at jeg elsker høsten, er jeg nå mer enn klar for en herlig vår og en flott sommer. Sommeren i fjor var jo nydelig her på vestlandet, og selv om jeg ikke fikk utnyttet den helt fikk jeg kost meg skikkelig med voksende mage og redebygging.

Sommeren i år blir nok en del annerledes i år har vi jo Jonas å som jeg gleder meg til å sitte på terrassen å leke, se på lammene som kommer snart, være ute uten flere lag med klær, plaske i plaske basseng  og ikke minst spise soft is.

Jeg deler noen av mine favoritt bilder fra våren/sommeren 2014 med dere da jeg er mer enn klar for solstråler og vår nå.

 

Er du klar for vår/sommer? Hva gleder du deg til?

 

#sommer #throwback #vestlandet #dyr #bondegård #familie #baby #mammablogg #hverdag #bilder #collage

(Visited 16 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)