Skrevet av Liv Judit @ 17.03.2015. 1 kommentar

God tirsdag alle sammen! Håper dere hadde en strålende mandag i går, er så herlig når uka starter med et smil om munnen.

 

Mandagen ble her brukt til å planlegge ukens middager og skrivehandlelisten som jeg var fast bestemt på å skrive på søndagen men det er ikke alltid ting går helt etter planen.  Derfor kommer middagsplanen vår ut til dere nå, kanskje du finner litt inspirasjon eller kanskje du vil at jeg skal dele en oppskrift? I tilfelle er det bare å legge igjen en kommentar!

Nå skal dagen i dag brukes til litt små rydding har blant annet en oppvask som jeg gleder meg til å bli ferdig med. En ting er sikkert å vist å det er at å vaske opp er gørr kjedelig. Men det må gjøres så på med vaskekluter og skrubbekost, jo raskere en kommer i gang jo raskere blir en ferdig.

Hvilke planer har du for dagen i dag?

 

#middag #middagsmeny #hverdag #oppvask #mammablogg #mamma

(Visited 14 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)